Dette website handler om tiden 1940-1945 på Strandgården ved Jægerspris, og om slægten Marboe, der blev grundlagt af Carl Marboe i begyndelsen af det forrige århundrede.
 
GUNNAR MARBOE var modstandsmand/frihedskæmper og boede på Strandgården med sin familie fra 1925-47. Tiden 1940-45 bliver beskrevet ud fra de foreliggende kilder og hans døtres erindringer - suppleret med foto.
Et er store og mere voldsomme begivenheder som sabotageaktioner, hvor liv og sammenhold blev sat på spil, noget andet er det levede liv på gården, hverdagslivet, som skildres gennem døtrenes erindringer om deres opvækst.
 
SLÆGTEN MARBOE. Det er tanken, at den del af websitet, der handler om slægten kan være begyndelsen på et virtuelt internetbaseret stramtræ, hvor efterkommerne af Marboe’erne kan udbygge siderne løbende med egne billeder og oplysninger.

HVEM STÅR BAG?
www.gunnarmarboe.dk er udarbejdet af Kirsten Løffler Reich, der er et barnebarn til Gunnar Løffler Marboe og datter af Gudrun Løffler Marboe. Kirsten sørger for den løbende videreudvikling og vedligeholdelse.  
 
KONTAKT 
Hvis du har en særlig interesse i at følge arbejdet mens det står på - for evt. at bidrage med spørgsmål eller har materiale, så kontakt Kirsten Løffler Reich på loefflerreich@gmail.com eller ring på 5156 7548.

ADGANGSKODE
Webstedet er fortsat under opbygning og derfor kan dele af sitet være beskyttet med adgangskode.  
 
 
Kirsten Løffler Reich
Forår 2011
 
Udarbejdet af Kirsten Løffler Reich - loefflerreich@gmail.com - COPYRIGHT
Lav din egen hjemmeside med mono.net